Toolbox Emmen

De flexwerkplek voor makers
Website

Wat is Toolbox?

Toolbox is een plek waar technisch en creatief gemotiveerde personen een gezamenlijke werkplaats en ontmoetingsplek hebben.

Binnen Toolbox vind je een electronica werkplaats, een klein-mechanische werkplaats, een houtwerkplaats, een tech-lab en een keuken en ontspanningsruimte.

De leden van Toolbox houden zich bezig met rapid prototyping, research & development, electronica en kennisoverdracht.

Voor meer informatie ben je van harte welkom om eens kennis te komen maken. Om een afspraak te maken kun je contact opnemen met Toolbox via info@toolboxemmen.nl of via het contactformulier.

Lid worden

Wil jij lid worden van de enige openbare maakplek in Emmen?
Dat kan!

Het maakt niet uit of je een hobbyist bent, je nieuwe product wil prototypen of in contact wilt komen met gelijkgestemden, Toolbox is toegankelijk voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt om bij Toolbox aan de slag te gaan is affiniteit met techniek.

Maak je geen zorgen als je geen geboren timmerman, lasser of electronica-specialist bent, er is altijd begeleiding aanwezig en ook je mede-leden helpen je graag. Je kunt ook één van onze cursussen of workshops volgen, hierin leren we jou de basis zodat je veilig kan gaan maken.

Adriaan Pals jurylid Social Impact Award 2018

Jurylid #5 Social Impact Award: Adriaan Pals Adriaan Pals is zelfstandig financieel adviseur, penningmeester bij Betekeniseconomie in Drenthe en voorzitter van Growing Workplace in Emmen. Dit innovatieve platform voor ondernemers, ZZP’ers en startups won...

Lees meer

Neem contact op