De Betekeniseconomie

Een maatschappelijke ontwikkeling
Website

Wat het is

De Betekeniseconomie is een maatschappelijke ontwikkeling waarbij de menselijke behoefte aan zingeving en betekenis-geving steeds meer het menselijk gedrag bepaalt.

Wat we willen

Met de stichting Betekenis-economie willen we bijdragen aan het versterken en vergroten van de leefbaarheid en betrokkenheid in ons prachtige land.

Wat we doen

We organiseren projecten en evenementen en delen kennis. Zo brengen we mensen met elkaar in contact, zorgen we voor bewustwording en versterken we de beweging.

De Betekeniseconomie in Nederland

Vijf ondernemers in Twente hebben in april 2017 de Stichting Betekeniseconomie in Twente opgericht met als doel de betekeniseconomie in praktijk te brengen. Daardoor geinspireerd besloot een gezelschap ondernemende mensen in Drenthe zich aan te sluiten bij deze beweging en de Stichting Betekeniseconomie in Drenthe op te richten. Samen vormen Twente en Drenthe de voorlopers van een beweging die wat ons betreft landelijk wordt. Wij nodigen iedereen in Nederland die werk wil maken van de betekeniseconomie van harte uit om zich bij ons aan te sluiten. Wil je weten hoe, neem dan contact met ons op.

Adriaan Pals jurylid Social Impact Award 2018

Jurylid #5 Social Impact Award: Adriaan Pals Adriaan Pals is zelfstandig financieel adviseur, penningmeester bij Betekeniseconomie in Drenthe en voorzitter van Growing Workplace in Emmen. Dit innovatieve platform voor ondernemers, ZZP’ers en startups won...

Lees meer

Neem contact op